Vi utvecklar din affär

Vi utvecklar din affär

Byggprojektledning och butiksinredning som tar dig hela vägen fram – Från ritning och planering, till logistik, inredning, byggnation och installation. Det är vi experter på!

Butiksdesign

Vi utvecklar butikskoncept, butiksinredningar och inredningar utifrån kundernas behov, image och trender. All inredning skräddarsys och anpassas för bästa möjliga funktion och kundupplevelse. Vi skapar inredningar som lyfter fram din tjänster eller produkter och stärker ditt varumärke

Produktion

Vi kan göra allt eller bara lite grann. Du bestämmer!  Vi hittar de bästa och mest prisvärda lösningarna utan att kompromissa med kvalitet eller design. För att säkerställa produktion av högsta kvalitet använder vi egna fabriker med skickliga hantverkare eller lokala producenter med specialkunskap.

Nyckelfärdig butik

Vi kan leverera nyckelfärdiga butiker, komplett med butiksinredning och installation. Våra projektledare och installatörer tar då ansvar för din butik så att du kan luta dig tillbaka och koncentrera dig på dina produkter och hur du på bästa sätt kan exponera dem.

Kunskap och erfarenhet

Våra kunskaper och kontakter ger dig tillgång till de allra bästa inom design och inredning. Vi guidar dig genom hela inredningsprocessen från idé till inflyttning.

Det handlar om förverkligande.

Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp om ditt bygg eller inredningsprojekt. Tillsammans med marknadens bästa arkitekter, producenter och hantverkare hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär som sätter dina tjänster eller produkter i fokus.

Allt eller lite

Från shop in shop till små och stora butiker till hotell, restauranger och café. Oavsett hur ditt inredningsprojekt ser ut hjälper vi dig att skapa en miljö där människor trivs och företag växer.

Se några av våra projekt

Från shop in shop, små och stora butiker till hotell och restaurang. Vi uppdaterar och levererar butikskoncept och butiksinredningar för kläder, elektronik, möbler, sport, textilier, smycken och annat. Oavsett utmaning hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär