1. kundcase
  2. Telenor

Kund: Telenor

Ort: Stockholm, Sverige

Arkitekt: Blink / Telenor

 

Telenor

Telenor ville testa ett nytt koncept för sin butik i Täby tillsammans med arkitektfirman Blink. KS Projekt deltog i hela designprocessen och hjälpte till att ta fram kvalitetssäkringsritningar baserat på kostnader, konstruktion och installation. KS Projekt hanterade även produktionsdokumenten för de elektriska installationerna där mobil, surfplatta och digitala skärmuttag integrerades i lösningen samt skötte materialval, prover, kostnadsförslag och projektledning.

 

 


Då det här var första gången som kunden genomförde sitt butikskoncept tog KS Projekt även hand om installationen av den skräddarsydda interiören med inredning i kork och Telenors blå temafärg. I butiken finns tre temaområden som används vid olika kampanjer. De har gjorts portabla så att utrymmena kan anpassas efter behov. KS Projekt har sett till att Telenor har blivit en av de första i branschen i Sverige med en snabbkassa i butiken.