Vi utvecklar din affär 

Byggprojektledning och butiksinredning som tar dig hela vägen fram – 
Från ritning och planering, till logistik, inredning, byggnation och installation.
Det är vi experter på!

Affärsidé

Vi ska projektleda, leverera och färdigställa nyckelfärdiga butikslösningar och inredningskoncept i kommersiella miljöer enklare, snabbare och smidigare än någon annan i branschen. Genom att jobba flexibelt i kombination med garanterad logistik och kontinuerlig uppföljning skall vi leverera högsta kvalitet i alla projekt på utsatt tid. Svårare än så är det inte.


Arbetsområden

Vi kan göra allt eller bara lite grann. Du bestämmer. Vi hjälper dig igenom hela processen från ritning  och konceptutveckling till färdigställande och kvalitetssäkring. Oavsett hur ditt projekt ser ut bestämmer du hur mycket eller lite vi skall hjälpa dig med. Och du kan alltid vara säker på att vi alltid arbetar med de bästa leverantörerna på marknaden.


Organisation

Karlsson Svensson Projekt bildades 1999. Sedan dess har  företaget vuxit och har idag ett huvudkontor i Stockholm, ett logistikcentrum i Halmstad och kontor i Bonn, Tyskland. Med partners i Norge, Finland, England, Beneluxländerna, Frankrike och USA erbjuder vi byggprojektledning i större delen av världen.


Kunskap och erfarenhet

Våra kunskaper och kontakter ger dig tillgång till de allra bästa inom design och inredning. Vi guidar dig genom hela inredningsprocessen från idé till inflyttning.

Allt eller lite

Från stora och små butiker till hotell, restauranger och café. Oavsett hur ditt inredningsprojekt ser ut hjälper vi dig att skapa en miljö där människor trivs och företag växer.

Det handlar om förverkligande. 

Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp om bygg eller inredningsprojekt. Tillsammans med marknadens bästa arkitekter, producenter och hantverkare hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär somsätter produkten i fokus.

Se några av våra projekt


Från stora och små butiker till hotell, restauranger och Café.

Oavsett utmaning hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär


Customer case
Sport 1 Sortland Eng
Customer case
Hemtex Sickla Eng
Customer case
Tiger of Sweden Illum Eng

Follow us on

#instagram