Vi utvecklar din affär 

Byggprojektledning och butiksinredning som tar dig hela vägen fram – 
Från ritning och planering, till logistik, inredning, byggnation och installation.
Det är vi experter på!

Butiksdesign

Vi utvecklar koncept, inredningar och butiksinredningar utifrån kundernas behov, image och trender. All inredning skräddarsys och anpassas för bästa möjliga funktion och kundupplevelse

 


Produktion

Vi kan göra allt eller bara lite grann. Du bestämmer!  Vi hittar de bästa och mest prisvärda lösningarna utan att kompromissa med kvalitet eller design. För att säkerställa produktion av högsta kvalitet använder vi egna fabriker med skickliga hantverkare eller lokala producenter med specialkunskap. 


Nyckelfärdig butik

Vi kan leverera nyckelfärdiga butiker, komplett med butiksinredning och installation. Våra projektledare och installatörer tar då ansvar för din butik så att du kan luta dig tillbaka och koncentrera dig på dina produkter och hur du på bästa sätt kan exponera dem.


Kunskap och erfarenhet

Våra kunskaper och kontakter ger dig tillgång till de allra bästa inom design och inredning. Vi guidar dig genom hela inredningsprocessen från idé till inflyttning.

Allt eller lite

Från stora och små butiker till hotell, restauranger och café. Oavsett hur ditt inredningsprojekt ser ut hjälper vi dig att skapa en miljö där människor trivs och företag växer.

Det handlar om förverkligande. 

Vi hjälper dig att ta ett helhetsgrepp om bygg eller inredningsprojekt. Tillsammans med marknadens bästa arkitekter, producenter och hantverkare hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär somsätter produkten i fokus.

Se några av våra projekt


Från stora och små butiker till hotell och restaurang.

Vi levererar butiksinredningar för kläder, elektronik, möbler, sport, textilier, smycken och annat

Oavsett utmaning hjälper vi dig att skapa en tydlig miljö med stark karaktär


Customer case
Tiger of Sweden London Eng
Customer case
Sport 1 Sortland Eng
Customer case
Hemtex Sickla Eng