Butiksinredning för professionella butiksmiljöer

Butiksinredning för professionella butiksmiljöer

Vi  jobbar tillsammans med dig för att säkerställa bästa lösning och resultat.

Standard, Personligt eller Exklusivt

KS Projekt erbjuder flera vägar till rätt butikskoncept och butiksinredning. Det spelar ingen roll vilken väg du väljer. Målet är alltid detsamma. Du ska alltid bli nöjd med slutresultatet.

Stort som som smått

KS Projekt kan hjälpa alla, från enskilda butiker till stora butikskedjor, att hitta rätt inredning. Vi anpassar lösningarna för dig som kund. Våra projektledare i samarbete med arkitekter, belysningsexperter och konstruktörer hjälper dig att hitta rätt. 

Enkelt eller Special

Från enklare till exklusiva inredningskoncept. Det finns oändliga möjligheter att skapa unika koncept och säljande butiker. Våra projektledare i samarbete med arkitekter, belysningsexperter och konstruktörer hjälper dig att hitta rätt. Varför inte strunta i allt vad standard heter och låt oss hjälpa till att utveckla ett koncept som är unikt i sitt slag? Oavsett väg har vi butiksinredning för alla förutsättningar, önskemål och behov.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just ditt behov.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar just ditt behov.

Butiksinredning

KS Projekt kan leverera alla tänkbara material som metall, plast, trä och sten. Tillsammans med kunden väljer vi den produkt och material som löser det aktuella behovet och passar ditt butikskoncept. Kundens behov av individuella och unika lösningar gör att vi har som specialitet att leverera butiksinredning med mycket hög kvalitet på snabbast möjliga sätt..

Butiksmontering

KS Projekts inredning är lätt att montera men ibland kan det vara en god investering att ta hjälp. KS Projekt har lång erfarenhet och hjälper dig med allt från byggprojektledning och helhetsuppdrag till enklare montageuppdrag. Vi har ett rikstäckande nätverk av duktiga montörer som både bygger och monterar efter dina önskemål. 

Butiksbelysning

Butiksbelysning kan göra stor skillnad för en butik, med en dokumenterad ökning av försäljning genom spotlightbelysning av t ex kampanjprodukter. Vi jobbar med inredningsbranschens mest kompetenta samarbetspartners för att se till att rätt belysning är en del av ditt inrednings och butikskoncept.  

Projektledning

Byggprojektledning är en process som börjar med din vision. Vi leder projekt och processer. Tillsammans bygger vi upp en projektorganisation bestående av strategiska samarbetspartners, specialister inom bygg och konstruktion, inredningsproducenter och arkitekter. Genom kontinuerlig uppföljning ser vi till att ditt projekt genomförs bästa tänkbara sätt, och vi är med dig hela vägen. 

Våra referensbilder

Från stora och små butiker till hotell, restaurang och Cafe'. Vi uppdaterar och levererar butikskoncept, butiksinredningar och inredningskoncept för kläder, elektronik, sport, textilier, smycken, restaurang, cafe' och offentliga miljöer.

Våra referenser